Autobanden voor uw auto bij Vakgarage De Jonge in Poortvliet

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage De Jonge beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage De Jonge zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage De Jonge winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage De Jonge gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Poortvliet (Zeeland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage De Jonge biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Poortvliet bent u Vakgarage De Jonge altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage De Jonge
Stoofstraat 52
4693 RA

tel.: 0166-612435
mail: info@vakgaragedejonge.nl