AUTO UITLIJNEN

Uw auto uitlijnen is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Banden die niet juist uitgelijnd zijn, zijn daardoor een onnodige kostenpost en bovendien ook onveilig. Uw auto uitlijnen is daarom een goedkope oplossing om veel geld te besparen.

WANNEER MOET IK DE AUTOBANDEN UITLIJNEN?

U kunt de uitlijning van de auto het best laten controleren wanneer u tijdens het rijden merkt dat het sturen te licht of juist te zwaar gaat, uw auto scheef trekt of wanneer u teveel brandstof verbruikt. Als richtlijn houden we hierbij aan dat u dit het best jaarlijks of elke 20.000km kan laten controleren. Daarnaast kan de uitlijning scheef gaan wanneer u bijvoorbeeld een stoeprand hebt geraakt, bij twijfel altijd even laten controleren!

KOSTEN UITLIJNEN AUTO BIJ VAKGARAGE

Bij Vakgarage De Jonge  is de meest moderne apparatuur aanwezig om de uitlijning van de auto te controleren en indien nodig ook juist uit te lijnen. De kosten voor het uitlijnen bij Vakgarage De Jonge verschilt per auto en model, voor een correcte inschatting van de kosten kunt u daarom het best contact opnemen met ons.